Kon-Tiki Tours
Finbound - Kolmiot

Onnistunut kumppanuus on kuuntelua ja kehittämistä

Kon-Tiki Toursin tarina alkoi vuonna 1995, kun matkailualan yritys perustettiin. Yritys erottuu joukosta erityisellä osaamisellaan, keskittyen räätälöityihin ryhmämatkoihin, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia erilaisilla teemoilla ympäri maailmaa. Kon-Tiki Toursin sitoutuminen vastuullisuuden periaatteisiin heijastuu vahvasti heidän palveluissaan. Kon-Tikin tuotekirjo kattaa laaja-alaisesti teemat luonnosta urheiluun ja kulttuurista metsänhoitoon.

Monipuolisuus on avainsana, kun puhutaan Kon-Tiki Toursin asiakaskunnasta. He palvelevat laaja-alaista joukkoa, mukaan lukien järjestöt, yritykset ja media. Tämä monipuolisuus kertoo heidän taidostaan sopeutua erilaisiin tarpeisiin ja tarjota ainutlaatuisia matkakokemuksia eri asiakasryhmille. Yrityksen pitkä kokemus alalta on vahvistanut kykyä räätälöidä matkat juuri asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Viestinnässä on erotuttava ajatus ja aitous

Yhteistyö Kon-Tiki Toursin ja Finboundin välillä sai alkunsa oikea-aikaisesta markkinoinnista ja hyvästä suosituksesta. Aluksi suhtautuminen sähköpostimarkkinointiin oli varovaista, mutta matkan varrella Finboundin tarjoama palvelu on yllättänyt yrityksen positiivisesti.

– Finbound on onnistunut toteuttamaan hiottua viestintää, jossa on samat keskeiset piirteet kuin omassa viestinnässämme. Tämä erottaa heidät kilpailijoistaan ja luo poikkeuksellisen toimintamallin, sanoo Timo Saranpää, Kon-Tiki Toursin yrittäjä ja toimitusjohtaja.

Yhteistyö on jatkunut jo yli vuoden ajan, ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Sähköpostien avaamisprosentit ovat olleet hyviä, ja viimeisimmässä kampanjassa yritys sai jopa odottamaansa enemmän liidejä. Timo mainitseekin, että yhteistyö Finboundin kanssa edellyttää valmiutta vastaanottaa liidejä ja varmistaa oman palvelun laatu ennen liidien saapumista.

Palvelu paranee vanhetessaan

Keskittyminen ja asiakkaan ajan arvostaminen ovat asioita, joihin Timo Saranpää kiinnittää huomiota palvelua arvioidessaan. Tässä suhteessa Finbound on onnistunut erinomaisesti, ja yhteistyö on osoittanut toimivuutensa. Kon-Tiki Toursin yrittäjä-toimitusjohtaja huomioi erityisesti sen, miten Finbound on pystynyt täyttämään lupauksensa tehokkaasta ja kohdennetusta viestinnästä.

– Finbound on ylittänyt odotukset tällä saralla ja luonut perustan pitkäaikaiselle ja tuloksekkaalle yhteistyölle, kertoo Saranpää.

Hän korostaa, että Finboundin jatkuva pyrkimys parantaa palveluaan heidän tarpeidensa pohjalta on vaikuttanut merkittävästi yhteistyön syventymiseen. He ovat yhdessä hienosäätäneet kampanjoita ja viestintästrategioita, jotta ne vastaavat paremmin Kon-Tiki Toursin vaatimuksia ja odotuksia.

– Olemme saaneet hyviä tuloksia nykyisellä toimintamallilla, mutta olen aina avoin uusille ideoille ja mahdollisuuksille. Finbound on osoittanut, että se pystyy kehittämään palveluaan tarpeidemme mukaan.